Haga’s experter på klassisk och modern klippning.

Om Haga Barber

Haga Barber är beläget mitt i Göteborgs charmiga Haga sedan 70-talet, hit tar göteborgarna sig till för att uppleva en förstklassig service och professionella hantverk.

Våra dedikerade barberare har omfattande erfarenhet inom fades och taper fades, och vi är stolta över att erbjuda moderna klippningar med klassiska tekniker. Vårt mål är enkelt – varje besökare ska gå härifrån nöjd och stolt över sin perfekta klippning från våra skickliga barberare.

Salongen drivs idag utav Adam som också alltid finns på plats för att erbjuda en klippning eller uppfräschning av skägget.

Kontakta oss

info@hagabarber.se

Landsvägsgatan 8, 413 04, Göteborg

Teamet

  • Adam

    Adam Saed

    Grundare & Barberare

    Barberaryrket betyder mycket i hans liv ända sedan barnsben. Varje klippning/trimning är en utmaning för honom att nå ett unikt resultat. Han har en väldigt stor känsla för saxen och klippmaskinen vilket gör att han på ett magiskt sätt kombinerar klassiska och moderna frisyrer.
  • alijpeg

    Ali Husse

    Barberare

    Han är född till att bli talang inom barberaryrket. Han växte upp med sax och kam i händerna eftersom hans mor var frisörska. Han har en stor passion för barberaryrket och vill alltid leverera bästa möjliga resultat. Old school-frisyrer är hans starkaste sida.